Reserveren? Bel 072-5064633

Hoofdgerechten

 

Bavette
Smaakvol rundvlees van de grill, afkomstig van de flank van de koe
Geserveerd met een jus van rode wijn en gepofte knoflook
22.50
Filet de canard
Gebakken eendenborstfilet geserveerd met een jus van sinaasappel en port 21.50
Kabeljauw
Filet van het rugstuk van de kabeljauw geserveerd met een witte wijn saus 21.50
Noordzee Special
Laat u informeren wat er vandaag voor u gevangen is dagprijs
Zeebaars  € 20.50

Gebakken zeebaars filet met een limoen beurre blanc

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en frites 
Kibbeling
 Van echte kabeljauw geserveerd met remouladesaus, salade en frites  €  16.95
Schnitzel
Oostenrijkse Schnitzel, naturel en krokant gebakken. Met salade en frites  €  15.95
 Saté van de haas
 Malse varkenshaas saté geserveerd met pindasaus, salade en frites  €  16.95
Wok Teriyaki
Roergebakken kipfilet in teriyakisaus met noodles, cashewnoten en groenten 18.50
Wok Vega *V*
Roergebakken tofu in sesamsaus met noodles, cashewnoten en groenten  
Salade Geitenkaas    
Egmondse biologische geitenkaas salade. Bereid met fruit, dadels, noten frambozendressing en honing  €  14.50
Salade Carpaccio
Salade van runder carpacio. Bereid met truffeldressing, oude kaas, olijven, pijnboompitten en zongedroogde tomaat  €  15.50