Reserveren? Bel 072-5064633

Voorgerechten

 

Ambachtelijk Landbrood met Aioli 4.50
Roodkapje uit Napoli
Zachte soep van italiaanse pompodori tomaten en gegrilde paprika, met een toefje basilicum crème (v) 6.25
Liefde uit de zee
Onze klassieke vissoep, rijkelijk gevuld met diverse heerlijkheden uit de zee, bereid met een vleugje cognac  6.95
UienExplosie  
Klassieke franse uiensoep, met een kaascrouton (v) 6.50
Trio van vis
Een drieluik van vis. Gerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling  13.50
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, oude reypenaer, pijnboompitjes en olijven, op een bedje van frisse sla en rucola 8.50
 Gamba’s
 In de knoflookolie gebakken of met teryakisaus, op een bedje van groente  9.50
Caprese *V* 9.50
Traditioneel Italiaans gerecht van mozzarella, tomaat, basilicum en balsamico

IMG_7750

 
IMG_7749