Reserveren? Bel 072-5064633

Winterkaart 2016-2017

Voorgerechten    
     
Ambachtelijk landbrood met aioli   €4.10
Roodkapje uit Napoli    €6.00
Zachte soep van tomaten en gegrilde paprika met basilicum crème
Liefde uit de zee €6.95
Onze klassiek, gebonden vissoep. Gevuld met diverse heerlijkheden uit de zee
UienExplosie €6.50
Authentieke Franse uiensoep met een kaasscrouton
Carpaccio €8.50
Runder-carpaccio bereid met een truffeldressing, olijven, oude kaas en pijnboompitjes
Trio van vis €12.50
Drieluik van gerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling
Garnalencocktail €10.75
Uit onder eigen Noordzee
Chef’s Proeverij €12.50 p.p.
Van verschillende voorgerechten *vanaf 2 pers.*
Voor de kids €7.50
Kindermenu Keuze uit: kroket/ frikandel/ vissticks/ kaassouffle of kipnuggets, met sla of friet
kindermenu met huisgemaakte kibbeling, met sla en friet €9.50
Poffertjes met boter en poedersuiker €4.25
Hoofdgerechten
Bavette *flank-steak* €21.50
Zeer mals rundvlees van de grill met een knoflook-jus
Eendenborst €19.75
Gebakken eendenborst met een sinaasappel-port jus
Kabeljauw €21.75
Kabeljauwfilet uit het rugstuk van de vis met een romige mosterdsaus
Vangst van de dag dagprijs
”Saté van de haas” €16.75
Malse varkenshaas, kroepoek, atjar, salade, pindasaus en frites
Kibbeling €16.75
Huisgemaakte kibbeling van echte kabeljauw met remouladesaus salade en frites
Schnitzel €15.75
Een krokant gebakken Oostenrijkse schnitzel met salade en frites
Wok Teriyaki €17.50
Een oosters gerecht met kipfilet, wokgroenten, noodles, cashewnoten en bereid in Teriyaki saus
Geitenkaas salade €14.50
”Biologische Egmondse” geitenkaas met appel, noten, fruit, dadels, honing en een frambozendressing
Tonijnsalade €14.50
Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes, rode ui, ei, rucola en een limoendressing