Reserveren? Bel 072-5064633

Geschiedenis

De huidige ondernemer van de Uitkijk exploiteert de Uitkijk al meer als veertig jaar en heeft de hele ontwikkeling van de Uitkijk van strandpaviljoen naar het huidige strandpaviljoen / restaurant zelf vorm gegeven, waar voor zijn tijd alle strandpaviljoens om 18.00 uur dicht gingen, druk of niet druk, bleef de Uitkijk vanaf dag een ook `s avonds geopend.

De volgende stap was de jaarrond exploitatie, wat inhoudt dat het paviljoen het gehele jaar open is. Door de gasten wordt de uitbreiding in de winter periode zeer gewaardeerd en voor toeristen wordt zo Egmond aan Zee ook in de winter een aantrekkelijke bestemming. Veel heeft ook te maken met de beleving van de strandbezoeker, of deze alleen voor een wandeling komt of het comfort van een heerlijk terras met uitzicht op zee zoekt, bij de Uitkijk kunnen de gasten het gehele jaar terrecht.

De Uitkijk is begonnen als een simpel paviljoen en is uitgegroeid tot een restaurant waar de gasten kunnen genieten van het mooie uitzicht en heerlijke gerechten.

oude foto uitkijk