Reserveren? Bel 072-5064633

Hoofdgerechten

 

Bavette
Smaakvol rundvlees van de grill, afkomstig van de flank van de koe. Geserveerd met jus van rode wijn en gepofte knoflook 23.50
RunderSpies
Van de grill met een koude knoflooksaus 22.50
Meat Special
Speciaal geselecteerd vlees gerecht, met oog op het seizoen dagprijs
Kabeljauw
Rugstuk van de kabeljauw, in de pan gebakken.
Geserveerd met een frisse citroen beurre blanc
22.00
Roodbaarsfilet

Op de huid gebakken. Geserveerd met een salsa van tomaat, basilicum, knoflook en sjalotjes

 €  22.50
Vis van de dag
Wat de markt ons te bieden heeft, laat u informeren!  €  dagprijs
BOVENSTAANDE GERECHTEN WORDEN MET SEIZOENSGROENTE EN FRITES GESERVEERD 
Kibbeling
Van echte kabeljauw. Geserveerd met salade, frites en remouladesaus  €  17.50
Wok Teriyaki 
 Roergebakken kipfilet in teriyakisaus met noodles, cashewnoten en wokgroenten  € 18.50
Wok VEGA *V*
Tofu roergebakken in sesamsaus, met noodles, cashewnoten en wokgroenten 18.50
Saté van de haas
Varkenshaassaté van de grill. Geserveerd met frites, salade, kroepoek, atjas en pindasaus  € 17.50
Schnitzel 
Oostenrijkse schnitzel, naturel en krokant gebakken. Geserveerd met frites en salade  €  16.50
MAALTIJDSALADES 
 Tonijn is fijn
 Bereid met sla, kappertjes, rucola, rode ui en ei, afgemaakt met een limoendressing  €  14.50
 Gekkig Geitje *V*
 Geitenkaassalade van Egmondse biologische geitenkaas. Een mooi streekproduct met dadels, aardbei, appel en sla, afgemaakt met noten, honing en frambozendressing  14.50
 Carpaccio Salade
 Rijkelijk gevulde salade met carpaccio. Bereid met olijven, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Reypenear oude kaas en een truffel dressing  €  15.50
 Uitkijk de Luxe
 Luxe vissalade van gerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba’s. Geserveerd met een mosterd-dille dressing  €  18.50